11 січня 2023 10:05

"Барса" може продати Рафіню влітку задля збільшення ліміту на зарплати, якщо буде потрібно. Клуб вважає, що поверне 58 млн євро

"Барселона" вважає, що при необхідності зможе відбити гроші, витрачені на Рафінью.


Минулого літа вінгер перейшов у каталонський клуб із «Лідса» за 58+7 млн євро.


Як пише Diario Sport, керівництво «Барселони» сподівається, що на вирішальному етапі сезону бразилець виявить себе. У клубі спокійні щодо нього. Тренерський штаб вірить у Рафінью.


Крім того, керівництво "Барселони" знає, що Рафінья цікавий клубам АПЛ. Каталонці вважають, що зможуть повернути витрачені на Рафінью гроші, якщо він так і не виявить себе або захоче відігравати важливішу роль у команді. У випадку з іншими новачками це було б складно, але щодо Рафінів сумнівів немає.


Це не означає, що "Барса" хоче продати бразильця. Проте каталонці можуть вдатися до цієї можливості, якщо зарплатний ліміт клубу все-таки знизиться на 200 млн. євро влітку. У такому разі «Барсі» доведеться зробити великий продаж. Вибір при такому розкладі впаде на гравця, який відіграє не найважливішу роль у команді, але здатний принести велику суму. Рафінья – один із них.

Вінгер виходив у старті «Барселони» у 7 матчах Ла Ліги та у 3 іграх Ліги чемпіонів. Лише один із них він провів цілком. У більшості ігор він йшов на лаву в районі 60 хвилин.