9 січня 2023 20:31

"Реал": "Постать Бейла назавжди буде пов'язана з історією та легендою нашого клубу"

«Реал» подякував Гарету Бейлу за виступи та внесок в успіхи клубу.


«У зв'язку з оголошенням Гарета Бейла про завершення кар'єри «Реал» хоче засвідчити свою вдячність, захоплення та прихильність до великої легенди нашого клубу та світового футболу.


Гарет Бейл перейшов у «Реал» у 2013 році та захищав наші кольори протягом дев'яти років і виграв 19 титулів: п'ять трофеїв Ліги чемпіонів, чотири клубних чемпіонатів світу, три Суперкубки Європи, три Ліги чемпіонів, один Кубок Іспанії та три Суперкубки Іспанії.


В індивідуальному плані він був визнаний найкращим гравцем фіналу Ліги чемпіонів 2018 року та став володарем «Золотого м'яча» клубного чемпіонату світу того ж року.

Гарет Бейл був частиною нашої команди в один з найуспішніших етапів нашої історії й назавжди уособлює багато найяскравіших моментів останнього десятиліття.


Гол Бейла після незабутнього ривка у фіналі Кубку Іспанії-2014 року, неймовірний м'яч у фіналі Ліги чемпіонів-2014 або два його голи у фіналі Ліги чемпіонів у Києві - всі ці моменти назавжди закарбуються в пам'яті всіх любителів футболу.


Постать Гарета Бейла назавжди буде пов'язана з історією та легендою нашого клубу. Успіхів тобі, Гарете, та найкращі побажання тобі та твоїй родині», - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.