8 січня 2023 11:47

"Міг би грати в Європі не гірше за Малиновського чи Яремчука": екс-гравець "Динамо" – про колишнього одноклубника

Новоспечений захисник рівненського Вереса Денис Балан поділився думкою про колишнього одноклубника з Динамо, який не зміг повною мірою розкрити свій потенціал.


Зимовий новачок Вереса Балан свого часу виступав у складі Динамо 2. Захисник рівненського клубу вважає, що Владислав Калитвинцев, який на той час грав за дубль киян, не зумів повністю розкрити свій потенціал.


«Я вважаю, що Влад Калитвинцев не до кінця розкрив свій потенціал. Якщо брати на той час, то він був просто у божевільній формі, всіх розривав, ми тоді були ще малі в академіях, а він уже грав із Динамо-2 у Першій Лізі, там забивав».


На думку Балана, Калитвинцев міг грати на рівні наших топ-зірок вітчизняного футболу: Руслана Малиновського та Романа Яремчука.


«Мені здається, що Влад може грати на вищому рівні, він теж топ, я вважаю, що він теж міг грати в Європі не гірше за Малиновського чи Яремчука, як сталось так сталось», — сказав Балан в ексклюзивному інтерв'ю для «Українського футболу».

30-річний Калитвинцев у січні минулого року на правах вільного агента перейшов до ФК Олександрія. Його контракт із клубом дійсний до 31 травня 2024 року. Transfermarkt оцінює одного гравця в мільйон євро.


Минулого сезону Калитвинцев зіграв за ФК Олександрія у всіх турнірах десять матчів, забив два голи та віддав чотири результативні передачі.


29-річний Балан перейшов у Верес на правах вільного агента та підписав контракт до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює захисника у 300 тисяч євро.


Раніше футболіст виступав у чемпіонатах Чехії та Словаччини, а також низка українських клубів: Чорноморець, Кривбас, Реал Фарма, черкаський Дніпро, Динамо 2 та інші команди.