7 січня 2023 21:35

Евра не хоче, щоб МЮ підписував Феліша: "Нам потрібно замінити 20 голів Роналду. Потрібний убивця, той, хто живе заради голів"

Патріс Евра вважає, що Манчестер Юнайтед не варто підписувати Жоау Фелікса.


Повідомлялося, що англійський клуб хоче орендувати півзахисника "Атлетіко".


«Я люблю Жоау Фелікса, і мені сподобалося, який чудовий чемпіонат світу він провів. Я дуже здивований, що з Дієго Сімеоне в "Атлетіко" нічого не вийшло, але він фантастичний гравець.

Якщо він справді переїде до Великобританії, йому сподобається грати у будь-якій команді Прем'єр-ліги. Я не хочу говорити про нього як про трансферну мету для «Манчестер Юнайтед», тому що кожного разу, коли ми говоримо про цілі «Юнайтед», вони ніколи їх не підписують.


Він чудовий гравець, і якщо він не буде щасливий в «Атлетіко», Прем'єр-ліга прийме його з розкритими обіймами.


Нам потрібно замінити 20 голів Кріштіану Роналду, тому логічно, що нам потрібний інший нападник. Ми можемо зіграти з Марсьялем, Гарначо чи Решфордом у складі, але нам потрібний убивця, той, хто живе заради голів.

Мене не хвилює, чи добре вони грають, просто хочу, щоб вони забивали голи. Ось чому я не думаю, що Жоау Фелікс зараз підходить для Юнайтед.


Я не хочу, щоб "Юнайтед" грав красиво. З такими гравцями, як Фелікс, люди будуть говорити, наскільки красиво ми граємо, але мене це не хвилює.

Я хочу, щоб ми грали потворно, і щоб у нас був такий гравець, як Філіппо Індзагі, і щоб люди говорили: «Хто це, чорт забирай, такий, він навіть м'яч вести не вміє», але щоб при цьому наприкінці сезону він забивав понад 20 голів. Де ми знайдемо такого нападаючого? Ось у чому питання.

Не треба наводити гравця лише для того, щоб порадувати вболівальників чи з комерційних міркувань. Прямо зараз їм потрібно запросити когось, хто прийде лише для того, щоб забивати голи», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».