6 січня 2023 15:04

"Дуже шкода, що мені відмовляють у такому шансі". Екс-зірка "Динамо" розчарований зірваним трансфером до Серії А

Захисник Црвени Звезди Александар Драгович висловився щодо його переходу в Сампдорію, що не відбувся, в поточне трансферне вікно, який був скасований через позицію сербського клубу.


Як повідомлялося раніше, цієї зими Сампдорія активно цікавилася послугами центрбека Александра Драговича. Головний тренер генуезької команди Деян Станкович добре знайомий із гравцем зі спільної роботи у Црвені Звезді.

Австрійця також хотіла бачити у своєму складі Севілья, проте обом клубам доведеться шукати альтернативу. Црвена Звезда відмовилася віддавати свого основного гравця, оскільки клуб не хоче послаблювати команду через боротьбу за чемпіонство.

Сам Драгович в інтерв'ю виданню Kurier з розчаруванням прокоментував той факт, що він буде змушений залишитися в Сербії.

«Мені дуже шкода, і я не розумію, чому гравцю відмовляють у такому шансі, але я професіонал і, звичайно, прийму це. Я з нетерпінням чекаю на кожну гру перед нашими чудовими вболівальниками в Белграді, з якими я хочу знову відсвяткувати чемпіонський титул влітку».

Зазначимо, що після 19 турів Црвена Звезда лідирує у турнірній таблиці, маючи 10 очок відриву від Партизана. Драгович цього сезону провів за столичний клуб 27 ігор у всіх турнірах.

Нагадаємо, що з 2013 по 2016 роки. австрійський футболіст захищав кольори Динамо (111 матчів, два голи, два асисти). Драгович був куплений у Базеля за 10 мільйонів євро, а проданий у Байєр за суму 21 мільйон.