5 січня 2023 18:05

Галлас - про можливий трансфер Енцо Фернандеса в "Челсі": "Це величезний ризик для лондонців"

Колишній захисник «Челсі» та збірної Франції Вільям Галлас висловився про потенційний трансфер у «Челсі» півзахисника збірної Аргентини та «Бенфіки» Енцо Фернандеса. Лондонці вважаються головним претендентом на гравця, раніше повідомлялося, що вони готові виплатити суму відступних за найкращого молодого гравця чемпіонату світу в Катарі - €120 млн, проте пізніше з'явилася інформація, що сині запропонували "Бенфіці" €85 млн.

«Питання у тому, чи є така сума за Енцо правильною. Те, що він продемонстрував на чемпіонаті світу у такому віці – блискуче, тому його й визнали найкращим молодим гравцем турніру. Я не знав, що він такий молодий. Він грав так, начебто вже вигравав чемпіонат світу, дуже приємно спостерігати за його грою. Але я не знаю, чи він коштує таких грошей.

Кожен гравець може мати один успішний сезон. Складність у тому, щоб провести другий, третій та четвертий сезон на високому рівні. Тільки так можна визначити ціну на гравця, але просити таку суму після двох ігор? Я знаю, що такі правила ринку, але клуб має бути обережним. Не можна платити таку суму за гравця, не знаючи, як він виявить себе у Прем'єр-лізі. "Челсі" необхідно виявити обережність. Вони вже робили подібну помилку, це величезний ризик», - сказав Галлас в ефірі подкасту Genting Casino.