4 січня 2023 09:39

"Через поле ми не так часто володіли м'ячем". Лунін - про перемогу над "Касереньйо"

У вівторок, 3 січня, "Реал" на виїзді мінімально обіграв "Касереньйо" (1:0) у рамках 1/16 фіналу Кубка Іспанії. Голкіпер збірної України Андрій Лунін вийшов на поле у стартовому складі, зберігши свої ворота на замку. Українець після матчу підбив підсумки зустрічі.


"Ми знали суперника і поле, яке на нас чекало. Це конкурентоспроможна, сильна команда, у них складне поле і щільний захист. Але врешті-решт, це була хороша ніч для нас, а це найголовніше.


Одна з відмінностей полягає у тому, що ми не так часто володіли м'ячем. Це через поле. Нам не вистачало дотику до м'яча та гри у той футбол, в який ми зазвичай граємо. Було складно грати довгими передачами та боротися в дуелях. Але ці ігри також треба вигравати.


Я задоволений, що зіграв на нуль, але це робота всієї команди. Ми дуже багато віддали сил і я хочу подякувати партнерам. Головне – перемога, ми рухаємося вперед.


Щільний графік? Тренер та його штаб дуже добре справляються з цим. Ми добре тренуємося, практично у кожного своя програма. З нетерпінням чекаємо на участь у всіх змаганнях", - наводить слова Луніна прес-служба "вершкових".