4 січня 2023 00:05

Лунін провів сухий матч і разом із "Реалом" вийшов до 1/8 фіналу Кубка Іспанії

У вівторок, 3 січня, Реал провів виїзний матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти Касареньйо. У стартовому складі мадридців вийшов український голкіпер Андрій Лунін.


Востаннє Реал виграв Кубок Іспанії в сезоні 2013/14;


Еден Азар вийшов у стартовому складі вершкових вперше з 11 жовтня


Касареньйо представляє Сегунду РФЕФ Б Групу 5 - четвертий за силою дивізіон Іспанії


Травма Тібо Куртуа змусила Карло Анчелотті довірити місце у воротах Андрію Луніну. Загалом, зважаючи на не найсильнішого суперника, головний тренер Реала дозволив собі зробити ротацію і випустити неосновних футболістів (наприклад Начо, Одріосолу, Себальоса).


При цьому скромний Какерено дав бій гранду і зміг утримати свої ворота на замку аж до 69-ї хвилини, коли Родріго показав свою бразильську техніку у штрафному майданчику суперника, обійшов кількох гравців і відправив м'яч у дальній кут.


Щодо Луніна, то роботи у нього практично не було. Воротар збірної України здійснив один сейв, зробив 39 дотиків до м'яча, а точність його передач становила 63% (20/32).

Найближчий матч Реал проведе сьоме число на виїзді проти Вільярреала в рамках внутрішньої першості. Наразі чемпіони Іспанії йдуть на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, поступаючись Барселоні за додатковими показниками.