2 січня 2023 23:12

Бернарду Сілва назвав важливу перевагу Ерлінга Холанда перед іншими гравцями

Півзахисник «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва розповів про важливу перевагу свого одноклубника — нападаючого Ерлінга Холанда.


«Особливість Ерлінга в тому, що він не дбає про те, щоб часто торкатися м'яча. Наприклад, якщо я або Філ Фоден граємо на позиції помилкової дев'ятки, то ми засмучуємося, якщо довго не торкаємося м'яча, адже це допомагає відчувати себе частиною гри. Ерлінг же може не торкатися м'яча протягом 30 хвилин, але потім він торкається нього один раз і забиває, після чого він щасливий і задоволений. Мати такого гравця, зосередженого лише зрештою, здорово, оскільки він знає, навіщо потрібен тут, і робить це ідеально.


У нього є голод і потреба забивати все більше і більше, і більше. Ви бачили, що він забив два голи [у матчі з «Лідсом»], і він не був щасливий, бо міг забити більше у цій грі. Це просто безумство, бо будь-який інший гравець, якби він забив два голи, був би на сьомому небі від щастя, але він ні. Це показує, наскільки він амбіційний, наскільки він зосереджений на тому, щоб допомогти команді та бути краще з кожним днем. Я дуже радий, що у нас є такий гравець», - наводить слова Сілви портал Goal.