2 січня 2023 22:06

Сунес про "Челсі": "Божевілля - продати Лукаку, Вернера і витратити 170 млн на захисників. Хавертц не заб'є достатньо. Треба думати"

Грем Сунес розкритикував трансферну політику «Челсі».


Колишній головний тренер «Ліверпуля» висловився про недостатню кількість м'ячів, які забивають лондонці, після їхнього матчу з «Ноттінгем Форест» (1:1).


«Про що говорили у «Челсі» перед матчем? Вони знали, що будуть агресивні, у них це вийшло в першому таймі, але вони не змогли впоратися з «Форестом», коли він став агресивним.


Коли ти на війні, треба діяти інакше, а вони цього не здатні. Найкращі бомбардири [Кай Хавертц та Рахім Стерлінг] забили по чотири голи. Чи стала команда кращою без Тімо Вернера та Лукаку? Вони не забивають голів.


Якщо ви втратили двох своїх нападників, а потім витрачаєте 170 мільйонів фунтів на захисників, про що ви думаєте? Звичайно, пріоритетом, коли ви відпускаєте Тімо Вернера та Лукаку, є придбання нападаючого.


Я думаю, Поттеру потрібен час. Це не та команда, яка готова вигравати великі матчі. Їхня різниця м'ячів складає плюс два.


Він [Хавертц] не заб'є достатньо голів. Це безумство – продавати Тімо Вернера, Лукаку, а потім витрачати 170 мільйонів фунтів стерлінгів на трьох захисників. Ви маєте думати.


Найважче знайти бомбардирів. Якщо ви можете собі дозволити витратити 170 мільйонів фунтів на захисників – уперед, але для мене головним є той факт, що ви продали двох нападаючих. Вони не були відповіддю – ні в довгостроковій, ні в короткостроковій перспективі, – але були кращими, ніж ті, що мають прямо зараз.


Не можна сказати, що їм краще з тією вогневою міццю, яка є зараз», – сказав Сунесс в ефірі Sky Sports.