1 січня 2023 12:26

"Махрез відправив Миколенка погуляти": Леоненко оцінив дії українця у матчі АПЛ, порівнявши "Евертон" з "Динамо"

Відомий експерт Віктор Леоненко розібрав матч 18-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Евертон із Віталієм Миколенком відібрав очки у Манчестер Сіті (1:1).


Леоненко зазначив, що Миколенко взяв участь у всіх голах матчу.


«Миколенко взяв участь скрізь: і в голі Манчестер Сіті, і в голі Евертона. Марез відправив нашого динамівця погуляти, коли забивав Холанд. Він прибрав Миколенка на замаху та віддав норвежцю, який забив свій уже 21 м'яч».


Також експерт не пройшов повз грубий підкат Холанда проти українця.


«Незрозумілий і безглуздий підкот Холанда. Він вирішив перевірити ахілли нашого хлопця на прізвище Миколенка. Я думав, дурні жовті картки бувають тільки у нас, а виявляється скрізь».


Леоненко за традицією порівняв Евертон із київським Динамо.

«У Евертона нуль ударів у першому таймі. Евертон в АПЛ – це як Динамо у єврокубках. Другий тайм Манчестер Сіті просто провалив, хоч контролював м'яч».

Однак Леоненко залишився задоволеним тим, як провів матч Миколенка. На думку експерта, гол Евертона стався саме завдяки маневру українця, який відволікає.


«Почав атаку Родрі, котрий обрізав м'яч. Тут же Ґрей отримав пас уперед, велику роль відіграло динамівське забігання від Миколенка, чим він відвернув захисника Аканджі», – сказав Леоненко в ефірі авторської програми на YouTube.