30 грудня 2023 18:09

Все довів Гасперіні: гол та асист Малиновського допомогли "Аталанті" знищити суперника з рахунком 10:1

Півзахисник національної команди України та бергамської Аталанти Руслан Малиновський відзначився голом у ворота представника третьої італійської ліги Крему 1908 року.

Хавбек Аталанти Малиновський продовжує підготовку до поновлення сезону. Бергамська команда проводить товариські матчі таким чином, входячи в ігровий ритм.


Сьогодні у черговому спарингу Аталанта зустрічалася із представником Серії D Крему 1908. Півзахисник збірної України Малиновський вийшов у стартовому складі своєї команди і вже на 11-й хвилині зустрічі відзначився результативним ударом, а на 77-й віддав результативну зрадництво на Сапату.


Зазначимо, що Сапата відзначився покером. Також дубль на свій рахунок записав Муріель, а Пашаліч, Дзаппакоста та Скалвіні забили по одному голу.


Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Аталанти над суперником із рахунком 10:1.


Чемпіонат Італії для Аталанти поновиться 4 січня поєдинком проти Спеції.


У серії товариських матчів бергамська команда вчора мінімально поступилася АЗ, 23 грудня розгромила Бетіс з рахунком 3:0, а ще тижнем раніше з таким самим рахунком обіграла Ніццу.


Зазначимо, що в офіційних поєдинках цього сезону головний тренер Аталанти Гасперіні перестав довіряти місце у стартовому складі Малиновському. Через це з'явилися чутки про можливий трансфер українця до іншого клубу. Найчастіше ЗМІ називали Марсель та Тоттенхем.


Нагадаємо, що Малиновський виступає за Аталанту з літа 2019 року. Цього сезону Руслан провів 14 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі.


Контракт українського хавбека з італійським клубом діє до червня 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Малиновського у 18 мільйонів євро.