26 грудня 2023 22:06

"Хто такий Мартінес, щоб сміятися з Мбаппе? Кіліан стане світовою легендою, а його згадають лише по парі взятих пенальті". Екс-форвард Чилі Пінілья про воротаря Аргентини

Екс-форвард збірної Чилі Маурісіо Пінілья розкритикував поведінку Еміліано Мартінеса.


Під час чемпіонського параду в Буенос-Айресі на честь перемоги на ЧС-2022 воротар збірної Аргентини показав ляльку немовляти з обличчям Кіліана Мбаппе, яке зробило хет-трик у фіналі проти аргентинців, а також реалізувало пенальті у 3:3 за пен.).


Раніше у роздягальні після матчу воротар «Астон Вілли» оголосив хвилину мовчання «для померлого Мбаппе».


«Якби я був голкіпером, то ніколи б не з'явився на увазі з лялькою хлопця, який забив у мої ворота 4 голи, завдавши 4 ударів.


4 рази Мбаппе бив по воротах та 4 рази забив! Знаєте, що я зробив би на місці Мартінеса? Я обійняв би Кіліана, показав би йому своє кохання, а не розгулював ось так. Тим більше, що Мбаппе вже перемагав на минулому чемпіонаті світу.


Коли збірна Чилі двічі перемагала на Кубку Америки, ми не ходили з фото Мессі чи чимось подібним. Хто я такий, щоб сміятися з Мессі?


А хто такий Мартінес, щоб сміятися з Мбаппе? Француз, безперечно, стане світовою легендою. А про Еміліано згадають, що він лише взяв пару пенальті», – заявив Пінілья.