26 грудня 2023 11:53

"Барса" вважає, що Депай блокує усі пропозиції від інших клубів. Він хоче піти безкоштовно влітку

"Барселона" побоюється, що не зможе продати Мемфіса Депая взимку.


Інтерес до форварда виявляють багато європейських клубів, але "Барселона" не отримує пропозицій щодо його трансферу.

Як вважають у керівництві каталонського клубу, це відбувається через те, що Депай блокує всі пропозиції, що надходять до нього. Клуби пов'язуються з Мемфісом, щоб дізнатися, які його плани на майбутнє, але форвард відповідає, що готовий піти лише у червні, коли закінчиться термін його контракту з "Барселоною". Це кидає керівників синьо-гранатових, які хочуть, щоб Депай пішов у відчай, пише Marca.

Зазначається, що тренерський штаб "Барселони" ставиться до цієї ситуації не так, як керівництво. Хаві задоволений Мемфісом і розраховує на нього. При цьому тренер вважає, що можливий відхід Депая не стане болючим для команди.

Керівництво "Барси" дуже хоче розлучитися з Мемфісом. Його відхід дозволить продовжити контракти з деякими гравцями. Боси "Барси" вважають, що час для відходу Депая настав, оскільки у червні форвард може стати вільним агентом. Якщо він змінить клуб узимку, каталонці отримають за нього хоч якісь гроші.

Депаєм цікавляться "Рома", "Манчестер Юнайтед" та "Ньюкасл".

Цього сезону 28-річний футболіст взяв участь у 3 матчах «Барселони» у всіх турнірах, у сумі відігравши 131 хвилину. За цей час він забив 1 гол.