26 грудня 2023 11:22

Де Брюйне про Холанда: "Може забити 600, 700 або 800 голів за кар'єру, якщо буде здоровий. Топ-рівень"

Кевін де Брюйне вважає, що Ерлінг Холанд може забити 800 голів за кар'єру.


«Мені не здається, що Ерлінг так сильно відрізняється від інших людей. Це звичайний футболіст, як і будь-який інший, і він не сприймає себе занадто серйозно.

Коли йдеться про професійних футболістів чи спортсменів, то, гадаю, у кожного з них є своя сильна сторона. Не думаю, що можна стати професіоналом, якщо в тебе немає тієї невеликої риси, яка допомагає ставати найкращою версією себе. Холанд – молодий хлопець, він насолоджується життям та дуже серйозно ставиться до футболу. Він любить забивати голи, тому я вважаю, що це його головна унікальна риса.

Дуже складно порівнювати його з іншими нападниками, тому що всі вони абсолютно різні. Вони грають на одній і тій самій позиції, але головна риса деяких з них – фізика, деякі з них – демони швидкості. І всі вони забивають голи заради насолоди. Через вік Ерлінг ще не досяг цієї планки, але є нападники, які забили 300 чи 400 голів. Ерлінг настільки одержимий голами, що, можливо, піде далі.

У нього вже близько 200 голів, тож, ймовірно, він може забити 600, 700 або 800 м'ячів, якщо буде здоровим і продовжить робити те, що робить зараз.

Я не порівнюю нападників, з якими грав, бо інакше дивлюсь на футбол. Ерлінг - форвард топ-рівня. Не думаю, що справедливо порівнювати чи ранжувати нападників, бо в деяких кар'єра тільки починається, а в деяких вона вже закінчилася. Тому я не люблю складати рейтинги», – сказав півзахисник «Манчестер Сіті».