25 грудня 2022 15:33

"Шахтар" знизив апетити: названо нову ціну, за яку клуб готовий відпустити свого легіонера

Корінтіанс має намір зберегти у команді 25-річного бразильського півзахисника Майкона, який виступає у їхній команді на правах оренди із Шахтаря.


Орендна угода гравця з клубом закінчується вже 31 грудня цього року, проте Коритніанс має всі шанси, щоб викупити контракт футболіста.


Як повідомляє видання UOL, президент клубу Монтейру Алвес вже розпочав переговори з менеджментом «гірників». Відомо, що на Майкона є попит і в Європі, що також може вплинути на перебіг справ у цьому питанні.

За даними видання ESPN, Шахтар готовий продати хавбека за суму від чотирьох до п'яти мільйонів євро навіть із можливістю оплати за трансфер на виплат.


Якщо інформація про готовність «гірників» відпустити Макона за таку суму є правдивою, варто відзначити значне зниження апетитів їхнього керівництва в контексті даного трансферу.


Нещодавно у ЗМІ була інформація про те, що український клуб хоче виручити за бразильця близько десяти мільйонів євро, що якраз і гальмувало його повноцінний перехід до Корінтіансу.


Нагадаємо, що Майкон приєднався до Шахтаря влітку 2018 року з Корінтіансу за 6,6 мільйонів євро. Гравець залишив команду взимку 2022 року, скориставшись правилом ФІФА, що дозволяє легіонерам призупиняти свої контакти з українськими клубами через повномасштабну війну в країні.


Майкон провів за Шахтар 98 матчів у всіх турнірах, в яких забив вісім голів і віддав сім гольових передач. Його контракт із донецьким клубом розрахований до 32 грудня 2025 року. Трансфермаркт оцінює футболіста у сім мільйонів євро.