24 грудня 2022 22:38

Боатенг хоче подовжити контракт із "Ліоном", а клуб – продати його або відпустити вільним агентом

Колишній центрдеф збірної Німеччини, 34-річний захисник "Ліона" Жером Боатенг має намір продовжити контракт з клубом, який закінчується влітку 2023 року, проте, за даними Foot Mercato, новий власник "Ліона" Джон Текстор має намір суттєво трансформувати команду. Не тільки інвестувавши в клуб 60 мільйонів євро в січневе трансферне вікно, але й позбавившись високооплачуваних ветеранів, про що вже обізнаний директор клубу Бруно Шейру, повідомляє Get French Football News.


34-річний Боатенг сподівається подовжити контракт із "Ліоном", оскільки після приходу нового тренера Лорана Блана у п'яти останніх матчах чотири рази вийшов у стартовому складі. Однак ліонці мають намір або продати Боатенга, чий контракт спливає наступного літа, або відпустити Жерома вільним агентом, розвантаживши зарплатну відомість (особистий контракт Боатенга складає понад три мільйони євро за сезон) і заразом знайти нового центрального захисника, молодшого і перспективного - на цьому наполягає частина спортивного. департамент клубу.

– Ми не тільки хочемо виграти чемпіонат Франції, "Ліону" настав час повернути втрачені позиції на європейській арені і знову пошуміти в Лізі чемпіонів. Я сподіваюся, що ми можемо мріяти про це. Мені не подобається моделі ПСЖ та "Марселя", сподіваюся, ми зможемо перемогти їх у наступному сезоні, – заявив Джон Текстор.