23 грудня 2022 22:27

"Жартувати з ним було дуже небезпечно": Рибалка розповів, як грав у карти з "дядьком Сашком" Шовковським

Колишній півзахисник Динамо, а тепер Олександрії Сергій Рибалка, згадав, як свого часу проводив перельоти з біло-синіми в компанії з Олександром Шовковським.


Рибалка розповів про один цікавий епізод, який стався з ним та екс-голкіпером Динамо Олександром Шовкоським під час одного з перельотів між іграми киян.


«Жартувати з ним було дуже небезпечно. Пам'ятаю, як у літаку він ударив мене по нозі. Ми грали в карти, я роздавав, а він сидів спиною до мене та поставив руку на столик. Я роздав карти та закрив столиком, притиснувши йому пальці. Він дав мені в коліно. Я кажу: «Та дядько Сашко, чому ви заглядаєте, коли я роздаю?» (сміється, – прим. FanDay)», – розповів Рибалка в ефірі ютуб-каналу «Пряма червона».


Зазначимо, Рибалка разом із Шовковським грали за Динамо у період з 2014 по 2018 рік. За цей час півзахисник провів у складі киян 104 матчі, забив три голи та віддав п'ять результативних передач. Також на його рахунку 75 ігор за другу команду біло-синіх, за яку він забив 13 голів та віддав сім асистів.