23 грудня 2022 17:34

Президент "Дніпра-1": "Відчуваєте? Наближається гімн Ліги чемпіонів"

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза сподівається, що нинішнє лідерство команди у чемпіонаті України допоможе клубу не просто вийти у єврокубки, а й опинитися у Лізі чемпіонів.


– Це відчуття… А ви хіба не чуєте? Наближається гімн Ліги чемпіонів. Мені здається, що він вже десь лунає – десь далеко, але вже лунає. Головне, чого мені хочеться – щоб на стадіоні пролунав гімн Ліги чемпіонів. Не має значення, з якою командою ми будемо грати. Він прозвучить після перемоги. Все накладається одно на інше, але відчуття одне: рідне місто, рідний стадіон, рідна команда, гімн Ліги чемпіонів.


Чесно скажу, очікував гіршого, але те, що є – неймовірний крок вперед. Клуб показав, що одна людина або навіть тренерський штаб не може зробити все наодинці. Мабуть, ми склалися як клуб, і 1-е місце – результат того, що існує діюча структура спортивного клубу «Дніпро-1». До клубу будуть приходити ті чи інші особистості, будуть грати, тренувати… Давайте, як приклад, згадаємо того ж Супрягу, наскільки він був перспективним. Його відхід з клубу був занадто раннім. Якби він пограв тут ще рік-два, думаю, доля склалася б по-іншому. Це енергетика, це Дніпро: місто, річка, люди, ми з вами.