22 грудня 2022 21:07

Фаті: "Коли вперше увійшов у роздягальню "Барси" і побачив Мессі та Суареса, не повірив очам"

Вінгер «Барселони» Ансу Фаті поділився спогадами про перше тренування в основному складі синьо-гранатових та про те, як йому вдалося пробитися до команди.


«Коли мене покликали тренуватися з першою командою, я одразу ж зателефонував своєму батькові, і я думаю, що це був єдиний раз у моєму житті, коли він не відповідав мені на телефонні дзвінки, а він завжди відповідає мені! Тому я підійшов до своєї матері, яка відразу зрозуміла все, коли почула, як я плачу, і почала кричати. Я піднявся трапом, що веде від «Барси Б», щоб дістатися до будівлі першої команди, у великому хвилюванні. Потім, коли я увійшов у роздягальню і побачив Луїса [Суареса], Лео [Мессі] та всіх інших, я не повірив своїм очам. Я сидів мовчки.


Я подумав, що це було тільки цього разу, бо часто траплялося, що товариші по команді лише раз тренувалися з основою, після чого їх більше не викликали. Але наступного дня мене попросили повернутись. Після трьох тренувань я збирався їхати додому, і Карлос [Навал], делегат, сказав мені: «Почекай хвилинку, незабаром буде оголошено заявку на матч із „Бетісом“. Я взагалі не розраховував брати участь у цій грі, але потім я побачив своє ім'я у списку поряд із роздягальнею. Я вибігла надвір і, плачучи, зателефонував батькові. Він поїхав, щоб супроводжувати мого брата, який збирався перейти в інший клуб, але вони розвернулися, щоб повернутися до Барселони», - наводить слова Фаті Mundo Deportivo.