22 грудня 2022 14:31

Фаті про дитинство в Гвінеї-Бісау: "Зазвичай ми грали у футбол босоніж. Ті, хто мав більше грошей, носили пластикові сандалі. Ми скочували шкарпетки в кульку і починали!"

Ансу Фаті поділився спогадами про своє дитинство.


«Я ріс зі своєю матір'ю, братами та сестрами, двоюрідними братами та бабусею по материнській лінії в будинку в районі Сан-Паулу, де ми всі жили. Але оскільки я поїхав, коли був дуже молодий, я мало що пам'ятаю.

Нещодавно я попросив подругу моєї сестри надіслати мені відео вулиці, на якій ми жили, і вона зовсім не була схожа на той образ, який я зберіг у пам'яті! Я справді хочу повернутися туди.

Я почав грати на вулиці зі своїми двоюрідними братами у 3 роки. У Гвінеї-Бісау діти здобувають волю майже відразу, як тільки починають ходити. Я пам'ятаю, як моя мати кликала мене, коли вечеря була готова.

Зазвичай ми грали босоніж. У тих, хто мав трохи більше фінансових коштів, були пластикові сандалії. Ми брали шкарпетки, які скочували один з одним у кульку, і починали! Час від часу нам вдавалося отримати гумовий м'яч, але коли ми штовхали його загостреною штукою, він лопався», – сказав вінгер «Барселони» в інтерв'ю France Football.