21 грудня 2022 10:14
2

Вітаємо з днем народження Резо Чохонелідзе!

Сьогодні, 21 грудня, відзначає день народження генеральний директор «Динамо» Резо Чохонелідзе.


Резо присвятив усе своє життя футболу, спочатку в якості професійного гравця, а згодом - у ролі футбольного функціонера та топ-менеджера. Понад 15 років він працює в київському «Динамо», використовуючи свій високий рівень знань і професійного досвіду для розвитку нашого клубу.


Футболісти та співробітники «Динамо» поважають і цінують Резо за його доброту, шляхетність, оптимізм, прагнення до досконалості й уважність до деталей. Як у професійній діяльності, так і в особистому спілкуванні він вміє знайти підхід до кожної людини, підібрати влучні слова підтримки, коли вони необхідні, та відшукати найкраще рішення в будь-якій непростій ситуації.


Резо став справжнім талісманом нашого клубу, відвідуючи матчі всіх динамівських команд - від дитячих академічних груп до основного складу. Завдяки своїй відкритості, щирості та професійній захопленості, йому вдається згуртовувати всіх у єдиний колектив і захоплювати спільною ідеєю - віддавати всього себе на благо київського «Динамо».


Колектив ФК «Динамо» Київ зичить імениннику міцного здоров’я та довголіття, невичерпного життєлюбства та енергії, наснаги в роботі та успіхів в усіх починаннях, злагоди в родині та нових перемог і трофеїв улюбленого «Динамо»!

Цьому та ще одному діду давно на пенсію час ,а не пруювати в ДК!
Ааа это тот который просто бабки получает за то что он есть