15 грудня 2022 14:48

"Не помітив там наших футболістів": Лукашенко здивувався відсутності збірної Білорусі на ЧС-2022

Фото - ua.depositphotos.com


Президент Білорусі виявляється стежить за тим, як проходить чемпіонат світу в Катарі, але білоруський диктатор здивовано не знайшов там команду своєї країни.


«Йде чемпіонат світу, і я чомусь не помітив там наших футболістів, чи я може бути погано спостерігаю? Так, я добре спостерігаю, але там їх близько немає. Більше того, я порівнював гру наших футболістів із тим футболом, який демонструють там спортсмени, і при цьому вони демонструють такі результати у зимовий період.


І як колишньому футболісту мені просто страшно стає від цього виду спорту в країні», – заявив Лукашенко в ефірі державного телебачення.


Варто зазначити, що Білорусь за всю свою історію ніколи не потрапляла до фінальної частини великих футбольних турнірів. Найбільші шанси мали на ЧС-2002, тоді у відбірковій групі білоруси набрали 15 очок і посіли третє місце, пропустивши далі Польщу та Україну.


У поточному відборі за вісім матчів вони зуміли набрати лише три пункти та посіли останнє місце у групі E, далі пройшли Бельгія та Уельс.