15 грудня 2022 12:46

У Києві найкращі дитячі команди позмагалися на турнірі пам'яті Євгена Рудакова

З 12 по 14 грудня у манежі заміської бази «Динамо» у Кончі-Заспі відбувся традиційний щорічний дитячо-юнацький турнір присвячений пам’яті видатного футболіста та тренера Євгена Рудакова. Його організаторами виступили ФК «Динамо» (Київ) та ГО «Київська ліга дитячого футболу» на чолі із її головою Володимиром Величком. У змаганнях взяли участь 32 команди футболістів 2011-го року народження. Вони були поділені на 8 груп по чотири колективи у кожній. Учасники приїхали з різних куточків України – Львова, Чернігова, Вінниці, Дніпра, Кривого Рогу, Києва та області, а також з інших міст. Матчі турніру тривали 30 хвилин.


Усі ігри вийшли цікавими, емоційними та корисними, пройшли у приємній, дружній атмосфері і подарували дітям та батькам багато позитивних вражень. У фінальному поєдинку у напруженій боротьбі динамівці поступилися ДЮФК «Парус» з Дніпра з рахунком 0:1. Переможці та призери змагань отримали від організаторів чудові кубки, медалі та пам’ятні призи.


- Наші хлопці пропустили на початку поєдинку після помилки воротаря, і цей рахунок зберігся до кінця зустрічі, - розповів директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко. - Тішить, що у такі важкі часи вийшло справжнє футбольне свято. На турнірі зібралися усі найсильніші команди України. Пощастило, що незважаючи на вранішню повітряну тривогу та атаку дронів, надалі ситуація була більш-менш спокійною, поєдинки не переривалися, а світло не вимикалося, тож усі умови для належного проведення матчів були забезпечені.


Зазначимо, що 16-го грудня розпочнеться турнір пам’яті Євгена Рудакова серед команд хлопців 2012-го року народження, у якому також візьмуть участь 32 команди. А з 19-го грудня у рамках турніру пам’яті тренерів Академії «Динамо» позмагаються футболісти 2013-го року народження (усього 28 команд). Наприкінці наступного тижня відбудуться змагання серед наймолодших вікових категорій – хлопців 2014 та 2015 років народження. (20 та 24 команди відповідно). Таким чином, загалом, у грудневих турнірах візьмуть участь 140 колективів, що дозволило змаганням стати одними з наймасовіших в Україні.


Фото: "Динамо"