13 грудня 2022 12:36

Гарі Невілл: "Аргентина поводиться дикувато, іноді навіть ганебно. Мессі – краса серед звірів, і це виглядає як поєднання для перемоги"

Гарі Невілл висловився про збірну Аргентини перед півфіналом ЧС-2022.


«Аргентина веде себе дикувато, їхня поведінка в деяких випадках була ганебною. Коли я був футболістом, то міг відсвяткувати гол перед чужими фанатами, але наприкінці матчу завжди йшов і тиснув на руки суперникам. Завжди потрібно бути шанобливим. Вважаю, Аргентина перейшла всі межі.

Завдяки фанатам, які приїхали до Катару, вони мають дух і злість. Вони відчувають, що можуть це зробити. Аргентинським захисникам завжди були властиві злість і готовність побитися. Габріель Хайнце на розминку одягав футболку збірної Аргентини під майку "Манчестер Юнайтед".

Вони так переймаються своєю країною, що неможливо повірити. Вони живе біль. Вони принесли її навіть на лаву запасних. Серед цих звірів є краса - Ліонель Мессі, який дарує чудові моменти свого сяйва.

У поєднанні з завзятістю та жахом деяких їхніх вчинків це виглядає як поєднання, яке підходить для перемоги», – сказав Невілл.