10 грудня 2022 20:18

Президент Португалії: "Не наш день, м'яч не йшов у ворота. Обіймаю Роналду, Сантуша та всю команду"

Президент Португалії прокоментував виліт збірної із ЧС-2022.


У 1/4 фіналу Португалія поступилася Марокко (0:1),


"Поганий день. Марокко скористалося одним моментом із двох-трьох. Ми мали 5-6 моментів, але ми не скористалися жодним. Треба визнати, що перемагає той, хто ефективніший. Дуже вдячний команді, яка дійшла до чвертьфіналу.

Обіймаю Фернанду Сантуша, всю команду, молодь, яка, можливо, матиме менше шансів потрапити на чемпіонат світу через чотири роки, Кріштіану Роналду. Ми не забули, що вони дали ці роки. І не збиралися забувати. Бувають дні, коли все йде не так, як треба.


Критика буде, це зрозуміло. Ніхто не любить програвати. Скажуть, що стратегія була поганою, склад... Буде справедлива та несправедлива критика. Марокко показало, що є чудовою командою. Вони перемогли і були ефективнішими.


Португалія була кращою і швидшою у 2-му таймі, мала моменти, але це не спрацювало, м'яч не йшов у ворота. Ми маємо привітати переможця, на жаль.


[Півфінал] був у межах нашої досяжності. Але те саме сталося з Іспанією, Німеччиною та Бразилією... Вони не дійшли до цієї стадії», – сказав Марселу Ребелу де Соуза в інтерв'ю RTP.