6 грудня 2022 13:40

Клаудіо Лотіто: "Несправедливо казати, що "Ювентус" – це зло італійського футболу"

Президент "Лаціо" Клаудіо Лотіто поділився своїми думками щодо розслідування, яке триває стосовно "Ювентуса" та його фінансової діяльності.


- Я не суддя. Всі, коли виграють, кидаються в обійми, а коли виникають проблеми, тікають від людей, у яких вони харчувалися. Наприклад, є ті, хто заробив 160 мільйонів євро за двох гравців.

Сьогодні всі погано говорять про "Ювентус", але вони зробили свій внесок у розвиток італійського футболу. Чи є ризик розширення розслідування? Не знаю, що відбувається в інших клубах.

Впевнений, що подібні справи не будуть виникати у "Лаціо". Для мене це питання гордості і спокою. Перш за все, через те, як я починав, через драматичну ситуацію.

Я бачив Андреа Аньєллі (колишній президент "Юве) в Сенаті і обійняв.Чи я щось йому порадив? Ні, це зайве. Здається з ним неправильно вчинили з людської точки зору порівняно з тим, що він дав італійському футболу.

Сказати, що "Ювентус" - це зло італійського футболу - несправедливо. Сьогодні усі роблять все можливе, щоб викликати інакомислення проти Юве". Політика - це одне, а людські цінності - інше. Андреа - роботяща людина, - цитує Лотіто Football Italia.