2 грудня 2022 12:13

Пеле: "Я потрапив до лікарні на чергове щомісячне обстеження"

Легенда бразильського футболу Пеле повідомив, що його візит до лікарні був частиною запланованого щомісячного медичного огляду. Також він опублікував фотографію будівлі в Катарі, на фасаді якої зображений його портрет з вогнями та побажанням якнайшвидшого одужання.


Друзі, я потрапив до лікарні на чергове щомісячне обстеження. Завжди приємно отримувати такі позитивні меседжі, які я отримую зараз. Дякую Катару за цю данину поваги, а також усім, хто надсилає мені позитивну енергію, - написав Пеле у інстаграмі.

У середу телеканал ESPN повідомив з посиланням на джерело серед медперсоналу лікарні, що король футболу був госпіталізований з набряком тіла і серцевою недостатністю.

Однак згодом лікарі заявили, що триразовий чемпіон світу "повністю контролює власні життєві функції, його клінічний стан стабільний".

У вересні минулого року Пеле переніс операцію з видалення пухлини товстої кишки.

Пеле є єдиним триразовим чемпіоном світу, завоювавши цей титул у 1958, 1962 і 1970 роках. На його рахунку 92 матчі та 77 голів за національну збірну Бразилії. За результатами опитування ФІФА визнаний футболістом № 1 20-го століття.