30 листопада 2022 12:41

Гарет Бейл: "Зараз важкі часи, але я буду продовжувати грати за збірну Уельсу"

Капітан збірної Уельсу Гарет Бейл залишився розчарованим вильотом своєї команди з чемпіонату світу в Катарі. "Дракони" залишилися з одним очком, здобутим у першому матчі проти США (1:1), і посіли останнє місце в групі після поразки від Англії з рахунком 0:3.


Утім, нападник не має наміру завершувати кар'єру в національній команді й планує взяти участь у відбірних матчах майбутнього Євро-2024, які розпочнуться в березні.


Я буду продовжувати грати за збірну. Буду виступати стільки, скільки зможу і поки потрібно. Зараз важкі часи, але ми будемо йти далі. У нас попереду відбіркова кампанія, яка стартує в березні, і я планую взяти в ній участь.


Звичайно, всі розчаровані, але ми маємо пишатися тим, чого досягли, щоб потрапити на чемпіонат світу. Ми зробили те, чого збірна Уельсу не досягала протягом тривалого часу, і ми повинні дивитися на це з іншого боку.


Ми могли вийти з групи, але футбол ніколи не буває легким, завжди є хороші і погані серії. Ми не виправдали очікувань, але отримаємо цінний досвід.


Два роки тому, якби ми знали, що потрапимо на чемпіонат світу, нам треба було себе ущипнути. Треба усвідомлювати, куди ми прийшли, і пишатися цим досягненням. Ми вийдемо з роздягальні з високо піднятими головами. Все не вийшло, але ми не повинні про це шкодувати, - цитує Бейла Sportal.