21 листопада 2022 19:22

Джуд Беллінгем: "Шість голів у матчі чемпіонату світу – справді вражаюче, і не має значення, проти кого ви граєте"

Півзахисник Англії Джуд Беллінгем поділився емоціями після перемоги своєї команди над Іраном (6:2) на ЧС-2022, інформує BBC.


"Я ж казав, що приберіг цей гол! Дуже добрий день для нас. Шість голів у матчі чемпіонату світу – справді вражаюче, і не має значення, проти кого ви граєте. Суперник виявився сильним, їх було непросто зламати, і спочатку ми не могли нічого придумати. Забивши більше, ми змусили їх грати відкрито, але початок був важким, і нам довелося виходити із ситуації, навіть коли у нас не все виходило так, як ми хотіли. Важливо, що ми навчилися створювати моменти проти таких команд. Щиро кажучи, трохи розчарований двома пропущеними голами", - сказав Джуд.


"Мій гол? Чесно кажучи, я вже думав, що схибив! Здавалося, знадобилася ціла вічність, щоб м'яч залетів у ворота. Я казав, що хочу більше забивати за "Дортмунд" та Англію цього року та зайняти правильну позицію. Шоу віддав блискучий пас, і мені залишалося лише потрапити по воротах. То справді був момент гордості. Реакція Саутгейту після матчу? Він просто сказав, щоб ми насолоджувалися перемогами, тому що реакція була б зовсім іншою, якби ми не досягли результату, але ми повинні підготуватися до наступної гри та усвідомити, що перед нами стоїть новий виклик", - додав хавбек.


"Перемоги знімають напругу – коли виграєш, почуваєшся невимушеніше. Ми знаємо, що попереду ще дві гри, але ми намагатимемося виступити на тому ж рівні і здобути ще дві перемоги, щоб зберегти настрій – сподіваюся, до кінця турніру", – сказав Беллінгем.