16 листопада 2022 12:00

Азар – уболівальникам "Реала": "Вибачте, дуже шкода, що все так. За 7 років в АПЛ я багато отримував по ногах"

Хавбек "Реала" Еден Азар висловився про причини численних травм.


– Якщо озирнутися назад, то, на вашу думку, в чому був провал?


– Я не вважаю це за провал. За 10 років я провів багато матчів, 7 років грав у Прем'єр-лізі, де багато отримував по ногах. У житті трапляються такі моменти, коли тобі трохи щастить – у якомусь конкретному матчі, з травмою.


У житті можна щось змінити, але я вважаю, що багато з того, що трапилося зі мною, невдачею. Трохи вплинув коронавірус, трохи – введені тоді обмеження.

– Ви сказали, що вам не щастило із травмами. Чому ви так довго відкладали операцію?


– Першу операцію мені зробили після тієї гри проти «ПСЖ», а другу – майже за три місяці. Це було два різні ушкодження.


– Я говорю про друге.


– Тоді все було інакше, бо там річ була в інфекції. Я хотів, щоб операція відбулася раніше наприкінці сезону. Тому що того року я мав багато травм, і я думав, що з моїм тілом щось не так. Я хотів прибрати пластину, але...


- Але що?

– Клуб сказав мені: «Ні, це неможливо, зберігай спокій. Ми поговорили з лікарями, річ не в пластині».


– Що ви скажете уболівальникам «Реала», які знають, що за вас багато заплатили, а тепер кажуть, що ви здулися і більше не повернетесь до рівня, який показували в «Челсі»? Яке послання ви б їм передали?


- Вибачте, друзі. Я намагаюся, але... Вибачте. У мене є ще один рік, і я маю доводити, але це нелегко: я не граю. Я хочу грати більше. Мені по-справжньому шкода. Дуже шкода, що так все вийшло, – сказав півзахисник "Реала" та збірної Бельгії.