16 листопада 2022 10:13

Кафу: "ЧС-2022 — чудова нагода для Бразилії зруйнувати європейське панування"

Колишній футболіст збірної Бразилії Маркос Кафу заявив, що збірна Бразилії є головним фаворитом майбутнього чемпіонату світу 2022 року в Катарі.


«Чемпіонат світу в Катарі – це чудова нагода зруйнувати європейське панування. Це ідеальний час для Бразилії, щоб зняти прокляття та виграти титул. Аргентина та Бразилія - два фаворити. Вони мають величезний потенціал для перемоги на турнірі. Той факт, що Бразилія не вигравала титул двадцять років, це трохи впливає на вболівальників та трохи позбавляє впевненості у збірній. Але цього року я гадаю, що Бразилія повертається.


З Неймаром у формі у нас дуже добрі шанси виграти чемпіонат світу, тому що він гравець, який справді має значення на полі. Ми сподіваємося на його талант, але він грає не один. Я впевнений, що він мотивуватиме інших гравців.

Інші фаворити? Бельгія, Данія, Португалія та Сербія, хоч би як неймовірно це звучало. Сербія кваліфікувалася першою у своїй групі. Вони дуже добре виступили у кваліфікації до чемпіонату світу. Вони мають сильну команду, і вони не бояться грати у футбол проти будь-якого суперника. Франція теж буде дуже сильною, як і на останньому чемпіонаті світу», — наводить слова Кафу RMC Sport.

Збірна Бразилії не вигравала чемпіонати світу з 2002 року. На турнірі у Катарі бразильці зіграють із національними командами Сербії, Швейцарії та Камеруну.