14 листопада 2022 09:49
2

"Він заслуговує на команду з нормальними можливостями і підбором гравців, але...". Журналіст оцінив можливість призначення Максимова головним тренером "Динамо"

Журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке» висловився про можливий варіант з призначенням Юрія Максимова на посаду головного тренера «Динамо».


– Я знаю, що в Максимова непогані відносини з Григорієм Суркісом, який багато що вирішує в клубі. Його характер? Але мені все-таки здається, що історія з Максимовим взагалі дуже типова, коли ми всі щось думаємо про людину, хтось про нього щось чув, хтось подивився на його обличчя в якісь ситуації, а потім виявляється, що вона інша. Це взагалі часто потрібно про це думати, що люди не ті, якими вони здаються.


Не хочу сказати, що Максимов – «лапочка», що він з гравцями, як тато. Мені здається, що він своєю багаторічною працею і результатами заслуговує на якусь команду з нормальними можливостями і підбором гравців, але не «Динамо». Тобто йому зараз треба попрацювати в якійсь команді рівня Ліги Європи, в якій все стабільно всередині. Тому що Максимов звик працювати з вузькою обоймою гравців, там 13-14 – він сам про це каже.


Нам важко говорити, що Максимов якийсь просунутий тренер у тактичному плані. Навіть всі ці тренування за Шаффом… Так, це буде різноманіття після Луческу. Але давайте чесно скажемо, що якщо навіть Луческу зі своїм нереальним досвідом і нереальною мудрістю, я думаю вона в нього є, не може з цими гравцями щось зробити, мені здається трохи безглуздо зараз брати з повітря хорошого потенційно тренера і непогану людину, вважаючи, що вона прийде, «махне чарівною паличкою» і все зміниться.

Цим мажорам потрібен такий дядько як Олег Лужний або Вернидуб. Максимов теж крутий чолов"яга.
Вся проблема зарита на рівні президента: складається контракт, по якому гравці не мають стимула битись за основу! Гроші капають і лавка влаштовує.
Ну, й які висновки? Максимов - не рівень "Динамо"? Чи "Динамо" - не рівень Максимова?