10 листопада 2022 23:37

Серхіо Регілон: "Ми повинні проковтнути це лайно і почати перемагати"

Колишній лівий захисник "Реала" Серхіо Регілон, повернувшись до Мадриду виступати у футболці "Атлетіко", жорстко прокоментував DAZN проблеми "матрацників", насилу підбираючи цензурні слова, повідомляють Mundo Deportivo і football-espana.net. Серхіо дебютував за "Атлетіко" через два місяці після підписання орендної угоди з англійського "Тоттенгема", відновившись після проблем із пахом. В останні тижні Регілон залікував пошкодження, але Дієго Сімеоне довірив захиснику лише двадцять хвилин ігрового часу в матчі минулого туру з "Мальоркою", який "матрацники" програли з мінімальним рахунком:


"У нас не просто щось не виходить, і ми не можемо забивати голи – як мінімум нам бракує динаміки. Не скажу, що все так погано – просто є дрібниці, які все ж таки важливі і які потрібно виправити. У тренерського штабу немає проблем із командою, є взаємна довіра, ми працюємо у нормальній атмосфері, усвідомлюючи, що треба проковтнути це лайно і рухатися далі – спочатку виграти матч у Кубку Іспанії. А потім перезарядити наші батарейки під час чемпіонату світу – довга перерва має піти нам на користь, і ми ще зможемо багато за що поборотися", – упевнений Регілон.


Захисник "Атлетико" з розумінням поставився і до розчарування фанатів – на знак протесту вони не прийшли на перший тайм:


"У всіх команд є гарні та погані моменти, але великі команди – ті, хто швидко виходить із невдалої смуги. Це гонка на довгу дистанцію, ми все ще можемо багато за що поборотися, у нас є команда, яка здатна досягти багатьох цілей. Повторюся, я розумію обурення вболівальників, і мене теж засмучує те, що відбувається в останні тижні – тож ми маємо проковтнути це лайно, прийняти критику, як слід розсердитися, після чого перемогти в Кубку і потім продовжувати перемагати", – резюмував Регілон.