8 листопада 2022 18:22

Юрій МАКСИМОВ: "Просив Жеваго підняти бюджет "Ворскли" на 20%, він відповідає: "Ні, який бюджет, у нас уже таке було"

Колишній головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов розповів про переговори з почесним президентом клубу Костянтином Жеваго щодо збільшення бюджету команди.

- У мене в Полтаві була підтримка, але на якомусь етапі поговорив із Жеваго. Може, там своє було, що мене запросив Роман Черняк (президент - прим.), а не він… Я прийшов у команду з останнього місця – залишив [в УПЛ]. Наступного року – потрапили до єврокубків. Олег Лисак (віцепрезидент - прим.) мені каже: «Юро, якби нам 20% додали, то ми б взагалі там!».


Кажу Костянтину Валентиновичу: «У нас затримки – це раз. Я футболіста не можу запросити. Хочу гравця з «Олександрії», але… Просять більше, «Металіст» дає більше, «Кривбас». Усі забирають. Така ситуація. Чи можна підняти на 20% бюджет?». Він відповідає: Ні, який бюджет. У нас уже таке було з великими контрактами, ми нічого цим не досягли».


– Але ж ви пішли, а бюджет підняли?


– Знаю, що зараз дуже пристойний бюджет. Мені звідти люди телефонують. Думаю, зараз може бути дуже серйозний конфлікт. Через що відбуваються конфлікти – коли пацани, які отримують «на порядок», грають у складі, а хтось сидить, – сказав Максимов.