8 листопада 2022 18:08

"Контракт з "Ворсклою" – неповага": Максимов згадав, як обійняв пост тренера полтавського клубу

Колишній головний тренер полтавської Ворскли Юрій Максимов відверто розповів, як прийшов на посаду у листопаді 2019 року після звільнення Віталія Косовського.


Юрій Максимов обійняв посаду головного тренера полтавської Ворскли у листопаді 2019-го і пропрацював із командою до травня цього року.

Попередником Максимова на посаді наставника полтавців був Віталій Косовський, за якого команда опустилася на останнє місце у турнірній таблиці УПЛ.

В інтерв'ю ютуб-каналу «ТаТоТаке» Максимов згадав, як підписував контракт із керівництвом полтавського клубу у листопаді 2019-го року.


Такого зі мною ще не було. Підписав контракт із Ворсклою на чотири тижні. Тоді роботи не було, треба було щось робити. Я віддав все життя футболу, хотів займатися улюбленою справою. Це, звісно, неповага з боку клубу.


Ворскла йшла на останньому місці. Поставили умову взяти в чотирьох іграх, що залишилися, шість або сім очок. Потім продовжили контракт на пiвроку. Тоді у клубі були борги, мотивації у футболістів не було», – сказав Максимов.