8 листопада 2022 12:55

"Барса" хоче купити Ляпорта у "МанСіті" взимку, якщо "Атлетік" не продасть Іньїго дешево

"Барселона" хоче підписати Емеріка Ляпорта взимку, якщо перехід Іньїго Мартінеса зірветься.


Як пише Diario Sport, після рішення Жерара Піке про завершення кар'єри перехід захисника "Атлетика" Іньїго Мартінеса став пріоритетом "Барселони" у трансферне зимове вікно. Проте 31-річного футболіста, контракт якого з "Атлетиком" розрахований до літа 2023 року, підпишуть лише якщо його погодяться продати дуже дешево. На даний момент "Атлетик" відмовляється від переговорів з цього питання.

На випадок, якщо ця угода зірветься, "Барселона" розглядає запасні варіанти, і клубу, як і раніше, цікавий захисник "Манчестер Сіті" Емерік Ляпорт. Цей гравець дуже подобається тренерському штабу синьо-гранатових.

У "Барсі" вже не вперше обговорюють можливий трансфер Ляпорта. Минулого року гравець був дуже зацікавлений у переході до каталонського клубу, проте "Барса" не змогла домовитися про суму трансферу, а "Ман Сіті" не погодився на включення будь-кого з гравців каталонців у угоду.

Трансфер Ляпорта обійдеться "Барсі" у більшу суму, ніж перехід Іньїго, проте керівництво клубу вважає, що перехід Емерика виглядатиме більш статусно.