8 листопада 2022 11:36

Зроблять усе можливе. "Корінтіанс" розпочав переговори щодо півзахисника "Шахтаря"

«Корінтіанс» розпочав переговорний процес із «Шахтарем» з приводу центрального півзахисника Майкона, який після початку російсько-української війни повернувся на батьківщину і почав виступати за «тімау» на правах оренди з дозволу ФІФА.


Агент Алессандро Нуньєс, який представляє інтереси футболіста, заявив, що керівництво «Корінтіанса» хотіло б зберегти Майкона в команді на майбутнє, і вже розпочало переговори з «Шахтарем».

«Ми у постійному контакті з Майконом. Президент «Корінтіанса» Дуїліо особисто вже розмовляв із Майконом і сказав, що хотів би підписати з гравцем постійний контракт. Це побажання не лише президента, а й уболівальників та всіх нас. Ми почали розмову з «Шахтарем», щоб зрозуміти, які можливості є, щоб Майкон залишитися тут. Ми продовжимо спілкуватися та докладати всіх зусиль для здійснення трансферу», - заявив агент.

Зазначимо, що у бразильській Серії А-2022 Майкон зіграв лише 14 матчів. З червня по липень, а також із серпня по жовтень хавбек перебував у лазареті, заліковуючи пошкодження, через що пропустив більшу частину поєдинків команди.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» готовий продати Майкона за 10 мільйонів євро, але може розглянути пропозиції і на 8 мільйонів.