8 листопада 2022 09:08

Вболівальники АЕКа – про матчі з "Дніпром-1": "Це не схоже на збіг, тут щось інше"

Уболівальники АЕК здивовані тим, що їм знову доведеться грати проти "Дніпра-1", але вже в іншому турнірі. Такі результати жеребкування розчарували кіпріотів, які сподівалися побачити цікавішого суперника. Або хоча б команду, проти якої вони ще не грали цього сезону. Також ніхто не розуміє, чому АЕК постійно грає з українськими командами. Дехто вважає, що це не збіг, називаючи різні варіанти. Хтось пише про збій у системі, хтось жартує, що УЄФА впевнене, що саме АЕК зможе вибити українські клуби з єврокубків.


Якщо ж говорити про шанси команд на вихід у наступний раунд, то кіпріоти не сумніваються в тому, що вони зможуть знову обіграти "Дніпро-1", нехай навіть цього разу це буде зробити трохи складніше.

Spirotos: Знову "Дніпро-1"? Цього сезону у нас якесь українське турне? Я здивований і розчарований жеребкуванням. З усіх можливих суперників нам випав клуб, з яким ми вже грали цього сезону, та ще й в іншому турнірі. Як це розуміти?

Marneros: Мені ось стало цікаво і я подивився, з ким грали українські клуби цього сезону. Так ось. "Динамо" двічі грало з "Фенербахче", а також з АЕК, який грав з "Дніпром-1" до цього. "Дніпро-1" грав із нами, тепер знову зіграє з нами. "Ренн" грав із "Динамо", а тепер гратиме проти "Шахтаря". Можливо, я просто раніше на це не звертав уваги, але мені чомусь здається, що минулого сезону такого не було.

Savvis: Як зрозуміти це жеребкування? В УЄФА закінчилася фантазія, тож вони вирішили знову звести АЕК та "Дніпро-1", але вже в Лізі конференцій? Наскільки ймовірним є такий збіг, що дві команди зіграють одна з одною в одному сезоні у двох різних турнірах?

Mignon: Взимку в Україні не грають у футбол, тож вони будуть не в оптимальній ігровій формі. Сподіваюся, що АЕК знову без жодних проблем обіграє "Дніпро-1" і вийде до наступного раунду Ліги конференцій.

Hoppas: "Динамо" сильніше, ніж "Дніпро-1", але ми змогли їх випередити на груповому етапі. При цьому я усвідомлюю той факт, що "Дніпро-1" продовжує набирати обертів, і це буде вже зовсім не та команда, яку ми двічі обіграли у кваліфікації Ліги Європи.

Avataros: "Дніпро-1" - це лідер української Прем'єр-ліги, вони навіть сильніші за "Шахтар". Вони виграли у "Динамо" 3:0 після матчів з нами. Я думаю, що АЕК має проходити в наступний раунд, але боюсь, що це будуть дуже складні матчі для нашої команди.

Economou: Ми маємо три місяці на підготовку до цього протистояння. Факт у тому, що АЕК має посилювати склад у зимове трансферне вікно. Наш клуб заробив чимало грошей від УЄФА, але тепер дуже важливо вкладати їх з розумом. Тоді ми зможемо пройти не лише "Дніпро-1", а й сильніших суперників.

Papacosta: Це буде вже третє протистояння з українськими командами цього сезону, але при цьому ми жодного разу не побуваємо в Україні. Дивно, але зважаючи на все, війна в Україні затягнеться надовго. А ще дивніше, що українці продовжують жити звичайним життям, у тому числі й грати у футбол. Можна тільки захоплюватися їхньою стійкістю.

Gigi: Наша головна перевага у тому, що українці не можуть грати вдома. Всі ці поїздки позначаються на будь-якій команді. Та й важко так довго не повертатися додому, грати у чужих країнах та на чужих стадіонах. Думаю, що це дуже позначається на психіці гравців. Як довго вони зможуть вдавати, що у них все гаразд?

Lambros: Навіть не знаю, що тут сказати? Сподівався побачити якогось цікавого суперника, а зрештою знову "Дніпро-1". УЄФА потрібно ввести якесь правило, щоб дві команди не могли грати один з одним двічі протягом одного сезону. Хоча б у різних турнірах. Я ще розумію, коли команди грали на груповому етапі разом, а потім у фіналі турніру зустрічаються, але ж у нас зовсім інша ситуація.

Phokes: Схоже на якийсь жах. Начебто ти позбувся суперника. Тільки заплющуєш очі, як тебе будять, щоб розповісти, що він повернувся і треба заново його позбуватися. Якась маячня, а не жеребкування.

Zacharideas: Такими темпами українці запросять АЕК зіграти у їхній Прем'єр-лізі, щоб ми могли знову зіграти проти "Дніпра-1". Це, звичайно, жарт, але ситуація не дуже кумедна. Хотілося б грати із різними суперниками.

Odris: "Дніпро-1" ми вже обіграли один раз цього сезону, у кваліфікації Ліги Європи. Тепер ми гратимемо проти "Дніпра-2" у Лізі конференцій. Потім буде "Дніпро-3", "Дніпро-4", і так до нескінченності.

Louca: Нічого страшного не сталося. Виграли у них один раз, виграємо знову. З одного боку, суперник не надто цікавий. З іншого боку, ми вже знаємо, як треба проти них грати, як у них вигравати. Тому можна сказати, що матчі з "Дніпром-1" будуть не дуже цікавими для нас, натомість АЕК зобов'язаний проходити в наступний раунд.

Xenofontas: Українські футболісти і раніше любили їздити на Кіпр, але зазвичай вони це робили поодинці чи сім'ями. А тут цілими командами до нас літають на відпочинок. Ну нічого страшного, хай приїжджають знову, ми гостинні господарі. Виграємо у них, а потім в українців буде більше часу відпочити, бо більше не треба буде грати у єврокубках.

Andreou: Скільки разів потрібно виграти у "Дніпра-1", щоб більше з ним не грати цього сезону? Тому що мені вже здається, що якщо ми обіграємо українців, то кулька з назвою їхньої команди все одно переслідуватиме нас на всіх стадіях жеребкування Ліги конференцій.

Rhodes: Це буде легка перемога. Ми нещодавно обіграли їх із загальним рахунком 5:1 у кваліфікації Ліги Європи. Можливо, з того моменту українці стали краще грати, але й АЕК постійно додає, тож принципово нічого не змінилося у цьому протистоянні.

Pafotis: Дуже добре, що матчі відбудуться взимку наступного року. Наразі українці у чудовій ігровій формі, вони могли б доставити нам багато проблем. Але взимку у них пауза у чемпіонаті, тож очікую, що АЕК пройде далі. Хоча не думаю, що цього разу ми маємо розгромну перемогу.

Karakas: "Дніпро-1" вже скучив за нашим клубом? Що ж, ми можемо повторити те, що зробили влітку.

Iriel: В УЄФА вирішили, що АЕК – це знищувач українських клубів? Страшний сон для українських команд? Як можна пояснити, що АЕК вже з третім українським клубом зустрічається, причому з "Дніпром-1" вдруге! Це не схоже на збіг, тут щось інше. Чи то УЄФА ліньки проводитиме нормальні жеребкування, чи то вони впевнені, що саме АЕК позбавить їх від українських клубів у єврокубкових турнірах.