6 листопада 2022 18:32

Джерело: Один з лідерів-легіонерів "Дніпра-1" не поїде на матч в Ковалівку, ще один гравець сумнівається

В наступному турі УПЛ, дванадцятому, лідер турнірної Таблиці "Дніпро-1" повинен зіграти на виїзді з ковалівським "Колосом". Як повідомляють джерела, не всі легіонери готові вирушати на цей виїзд.


Зокрема, як повідомляє телеграм-канал "УПЛ жива", опираючись на кілька близьких до клубу джерел, "Дніпро-1" не зможе розраховувати на Яніса Амаша. У нього вже є квиток до Марселя, де футболіст планує пробути три дні і повернутися перед "Ворсклою". " Але є варіант, що легіонер буде готуватися вже до "Шахтаря" (базова дата – 19-те листопада)", - зазначає джерело.

Сумнівається щодо доцільності виїзду бразилець Бузанелло. З ним у клубі ще планують розмовляти на цю тему. Точно готові до виїзду бразильці Валеф та Гомес. "Їм все одно де – аби тільки грати", - додає джерело.

В контексті інших легіонерів проблема виїзду неактуальна. Пуріта і Бланко травмовані, Балулі не проходить в склад зі спортивних причин, молодий нападник Де Соуза ще не готовий до основного складу.

Матч з "Колосом" має відбутися 9-го листопада. Додамо, що раінше кілька легіонерів вже відмовлялися від виїзду на матч з "Рухом" до Львова. Тоді з іноземних гравців у складі "Дніпра-1" перебували тільки Валеф і Гомес.

У цьому сезоні Яніс Амаш забив за "Дніпро-1" три голи і віддав п'ять результативних передач.



Фото - СК "Дніпро-1