6 листопада 2022 11:09

"Що з технікою, друже мій?". Леоненко звернувся до гравця з клубу УПЛ та дав йому завдання

У суботу Олександрія у домашньому матчі не залишила шансів Колосу. У рамках 11-го туру чемпіонату України жовто-чорні здобули перемогу з рахунком 4:1.


Дублями відзначилися Сергій Рибалка та Максим Третьяков. При цьому номінальні форварди в особі Артема Шулянського, а потім Олега Кожушка, який потім замінив його, не змогли записати собі в актив забиті голи.

Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко докладніше зупинився на грі Кожушка, який не сподобався йому через технічний брак при обробці м'яча.

«Другий тайм, одразу ж до тебе питання, тобі все зробив і виклав на блюдечку Третьяков. Що з технікою, друже мій? Навіщо зупиняв, навіщо робив друге торкання – [воно] виявилося твердим чи бетонним і м'яч відскочив».

Колишній нападник Динамо зазначає, що це вже не перший подібний випадок невірних дій на полі у 24-річного хавбека.

«Я дивлюся [у тебе] проблеми з прийняттям рішень. З Шахтарем (2:2) кудись біг і бив незрозуміло. Тож давай, якось додай чи слухай мої розбори», – жартома заявив Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.

Зазначимо, що до другого голу Третьякова приклав руку саме Кожушко. Олег пробив по воротах, голкіпер Колоса відбив удар, але на добиванні вдало зіграв Максим.

У поточному сезоні УПЛ на рахунку Кожушка дев'ять матчів за Олександрію.