5 листопада 2022 10:40

Дані Алвес натякнув на відхід із "УНАМ Пумас"

Бразильський правий захисник Дані Алвес за підсумкам цьогорічної літньої трансферної кампанії перейшов із каталонської Барселони до мексиканського УНАМ Пумас на правах вільного агента.


Згідно з умовами чинного контракту, 39-річний виконавець проведе найближчий рік на північноамериканському континенті, і вже встиг зробити чотири асисти в 12 матчах місцевої Апертури.


Однак Пумас, маючи негативний досвід виступів на початку цьогорічної кампанії, вирішили змінити головного тренера наприкінці жовтня, і під керівництвом Рафаеля Пуенте Дані Алвес наразі встиг узяти участь лише в одному тренуванні.


Аж раптом, уболівальники побачили, що в своєму профілі Instagram гравець їхнього клубу видалив усі відомості щодо перебування в складі мексиканського колективу.



Таким чином перед початком другого етапу місцевих змагань, Клаусури, доля футболіста залишається невизначеною, тоді як він усе ще марить потраплянням до заявки збірної Бразилії на чемпіонат світу-2022 в Катарі, задля чого навіть тренувався разом із каталонської Барселоною під час нетривалої відпустки.