4 листопада 2022 17:17

"Динамівцями їх важко назвати": Леоненко придумав прізвисько для команди Луческу після провалу в Лізі Європи

Учора, 3 листопада, київське Динамо поєдинком проти турецького Фенербахче (0:2) припинило свої виступи у груповому етапі Ліги Європи 2022/23.

Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко у своїй авторській програмі на ютуб-каналі висловився про провал Динамо в єврокубках і важко знайшов слова, як назвати гравців біло-синіх.


«Я не знаю, як їх називати. Спортсмени з Динамо, мабуть, бо динамівцями важко назвати. У мене таке відчуття, що вже зовсім змирилися, будуть звільняти [Луческу], не будуть».


Також Леоненко припустив, що якщо керівництво клубу не звільнить головного тренера Мірчу Луческу, тоді румунський фахівець зробить чистку складу.


«Якщо залишать, то значить, Луческу, напевно, скорочувати. Реально вже язик можна зламати. Вже не деякі, а багато футболістів і близько не мають бути в Динамо».


Динамо набрало одне очко і посіло останнє місце у групі Ліги Європи. Не краще йдуть справи у команди та в УПЛ. Наразі біло-сині посідають дев'яте місце у турнірній таблиці, набравши 13 очок у восьми матчах.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"