3 листопада 2022 14:37

Довіра Лампарда приносить плоди: Миколенко подорожчав одразу на чотири мільйони євро, зігравши у всіх матчах АПЛ

Лівий захисник Евертона українець Віталій Миколенко завдяки успішному та стабільному початку сезону суттєво додав у вартості.

До сьогодні вартість Миколенка за версією авторитетного порталу Transfermarkt оцінювалася в 18 млн євро. Але стабільна гра в основі «ірисок» призвела до того, що вартість українця в останньому оновленні зросла до 22 млн. євро.


Цього сезону АПЛ 23-річний Миколенко у складі «ірисок» провів 13 матчів. Українець перейшов до англійського клубу з київського Динамо у січні цього року за 23.5 млн євро. Його контракт із Евертоном діє до літа 2026 року.


Миколенко у двох останніх матчах опинився у збірній туру англійської Прем'єр-ліги на своїй позиції. Поруч із українцем опинилися зірки Манчестер Юнайтед (наприклад, найдорожчий захисник в історії футболу Харрі Магуайр – 87 мільйонів євро) або плеймейкер Сіті Кевін Де Брюйне).

На даний момент Евертон набрав 14 очок і посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ. У наступному турі АПЛ «іриски» на своєму стадіоні зіграють із Лестером. Поєдинок відбудеться 5 листопада та розпочнеться о 19:30.