28 жовтня 2022 20:54

Хитрий "Реал" та "Шахтар": топ-клуб веде переговори щодо трансферу таланту "гірників", намагаючись зменшити суму вдвічі

Правий захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас на даний момент знаходиться в Реалі, де виступає на правах оренди, розрахованої до кінця поточного сезону.


З початком повномасштабної війни в Україні Вінісіус Тобіас був орендований Реалом до літа 2023 року з опцією викупу за 18 мільйонів євро.


Весь цей час молодий бразилець виступає у Кастильї – резервній команді вершкових під керівництвом Рауля. Хоча влітку Тобіас дали можливість дебютувати за основу Реалу в одному з товариських матчів.


Defensa Central повідомляє, що «королівський клуб» вважає завищеною ціну на захисника, але при цьому вважає, що молодий виконавець може мати великий потенціал у їхній команді. Тому Реал уже веде переговори, щоб спробувати знизити цю цифру, яку європейські чемпіони хочуть зменшити вдвічі.


Цього сезону 18-річний Тобіас провів за Кастіллю 11 матчів у всіх турнірах, записавши в актив одну гольову передачу.


Нагадаємо, що Шахтар придбав Вінісіуса у Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Минулої зими бразилець приєднався до «гірників», пройшов із ними збори, але так і не встиг дебютувати в офіційних іграх. Його контракт із донеччанами розрахований до 30 червня 2026 року.