28 жовтня 2022 11:17

Андрій ВОРОБЕЙ: "У гравців "Динамо" немає злагодженості. Кожен сам за себе"

Екс-нападник національної збірної України Андрій Воробей прокоментував нічию київського «Динамо» з кіпрським АЕКом (3:3), після якої команда Мірчі Луческу втратила шанси на єврокубкову весну.


«Звісно, всі розуміли, що це була найважливіша зустріч для київського «Динамо». На Кіпрі вирішувалося все – чи наша команда продовжить боротьбу в єврокубках та переключить усю увагу на УПЛ. Під час матчу було видно, що гравці «Динамо» змирилися з невдалим станом речей. Підопічні Луческу практично весь час програвали під час матчу.


Так, кіпріоти часто один в один обіграли гравців оборони «Динамо». Ось такий нині рівень футболістів у нашій команді. А ще років зо три тому «Динамо» при зустрічі з АЕКом просто не помітило б такого суперника.


Щодо захисників, то у Луческу хто тільки не грав в обороні цього сезону. Караваєв, Бурда, Попов, Дубінчак, Кенджера плюс вчорашня четвірка гравців. Наставник «динамівців» постійно тасує гравців у захисті. Вони не мають злагодженості. Кожен сам за себе. На мою думку, особливо центр оборони має бути стабільним і не змінюватися. Це найважливіша ланка у будь-якій команді, але не в «Динамо». А так все дуже погано у киян в обороні. Адже кіпріоти ще моменти біля воріт Нещерета мали», - сказав Воробей.