27 жовтня 2022 22:09

Ліга Європи: ПСВ обіграв "Арсенал" без Зінченка

Відбулись поєдинки 5-го туру групового етапу Ліги Європи, в яких Арсенал без Зінченка зустрівся з ПСВ.


Ліга Європи 2022/23, 5-й тур


Група A


ПСВ – Арсенал – 2:0

Голи: Верман, 56, Люк де Йонг, 63


Цюріх – Буде-Глімт – 2:1

Голи: Бораніяшевіч, 67, Маркезано, 90+4 – Пеллегріно, 45+1


Група C


Лудогорець – Бетіс – 0:1

Гол: Фекір, 56


ПСВ взяв реванш над Арсеналом – після виїзної поразки нідерландці впевнено перемогли "канонірів", які і в цій зустрічі не могли розраховувати на Олександра Зінченка. В першому таймі ейндховенці забили ближче до завершення, але гол Сімонса скасували через офсайд. Але по перерві Верман відкрив рахунок у зустрічі, а Люк де Йонг подвоїв перевагу з асисту Гакпо.


В паралельному матчі групи A Цюріх вирвав перемогу над Буде-Глімтом. Пеллегріно вивів норвежців вперед наприкінці першої половини, але Бораніяшевіч вирівняв становище. А в компенсований час Маркезано приніс перемогу на 4 компенсованій хвилині. Додамо, що В'юнник потрапив до заявки Цюріха та вийшов на поле на 84 хвилині.


Суперники Динамо – Фенербахче та Ренн – зійшлись у поєдинку за перше місце в групі. Французи втратили перемогу – Гуїрі оформив дубль, ще один м'яч забив Терр'є. Валенсія відіграв один гол до перерви, а Зайц та Мор під кінець гри врятували нічию для "канарок". А Бетіс мінімально обіграв Лудогорець. Єдиний м'яч у зустрічі забив Набіль Фекір.