27 жовтня 2022 17:33

Андрій ВОРОБЕЙ: "Якщо не обігравати АЕК, то що ми тоді хочемо?"

Колишній нападник Шахтаря і збірної України Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв’ю Sport Arena прокоментував майбутній матч Динамо з АЕКом у п’ятому турі Ліги Європи.


“У Динамо зараз видно такий великий спад (і за грою, і за результатами). Також роздмухують усілякі закулісні розмови про Динамо. Тобто щось відбувається всередині команди.

Динамівцям однозначно буде важко, але єдина команда, у якої АЕК виграв у групі Ліги Європи – це кияни. Сподіваємось, що Динамо обіграє кіпріотів. Тим більше, АЕК вдома жодного матчу ще не виграв. Вони поступилися Фенербахче та Ренну до цього. Тому сподіваємося, що Динамо не буде винятком і також виграє у АЕКа. Сподіватимемося, що кияни завоюють перші очки у цій Лізі Європи”.

“Але буде непросто, тому що у Динамо зараз намітилася така серйозна криза у грі та у результатах. Будемо відвертими: якщо ми АЕК не перемагатимемо, то що ми тоді хочемо? За гравцями та за можливостями у Динамо хороша команда. Того року всі ці футболісти грали. З провідних виконавців відсутні лише Шапаренко та Бущан. Але решта в обоймі!”.

“Я думаю, що десь справа в психології. Звичайно, важко грати без нападників і створювати якісь моменти. Але Луческу має з ними попрацювати у плані психології. Ми сподіваємось на перші перемоги киян у цьому розіграші єврокубків. АЕК виграв на виїзді у Динамо. Тепер, гадаю, настала черга киян перемагати кіпріотів на їхньому полі”.

Раніше головний тренер Динамо Мірча Луческу сказав, що очікує на тяжке протистояння в поєдинку з АЕКом. Хавбек киян Сергій Сидорчук висловив впевненість, що команда зіграє краще, ніж у першому матчі у Кракові.

Матч АЕК – Динамо відбудеться у четвер, 27 жовтня. Початок – о 19:45 за київським часом. Розсудить поєдинок шотландська бригада на чолі з 40-річним головним арбітром Джоном Бітоном.