26 жовтня 2022 08:40

Вболівальники "Селтіка": "В "Шахтарі" грає майбутній володар "Золотого м'яча"

Фото - ua.depositphotos.com


Шотландські вболівальники розчаровані тим, що не вдалося виграти у "Шахтаря", адже це означає, що єврокубковий сезон для "Селтіка" достроково завершено.


Багато хто вірив після жеребкування, що вийде поборотися за друге місце в групі, але в результаті шотландський клуб вже не зможе піднятися вище за четверту позицію, навіть якщо виграє на виїзді у "Реала", у що ніхто не вірить.


Також вболівальники "Селтіка" похвалили Михайла Мудрика і написали багато компліментів на його адресу, зазначивши, що це не просто найсильніший гравець "Шахтаря", а й один із найталановитіших гравців у Європі. І саме завдяки Мудрику український клуб зміг гідно проявити себе у Лізі чемпіонів, обігнавши "Селтік".


Cliff: Думаю, що "Шахтар" вже заздалегідь упокорився з тим, що не зможе потрапити до плей-оф Ліги чемпіонів. Та й нема чого йому там робити. У Лізі Європи він ще може на щось претендувати, та й то не думаю, що зможе пройти умовну "Барселону" чи "Севілью". А у плей-оф Лізі чемпіонів "Шахтар" буде знищений практично будь-яким суперником.


Diamond: Дякуємо Сікану, який неймовірним чином примудрився не влучити у ворота. Такі провали в нас в обороні, що страшно було дивитися, коли "Шахтар" виходив у контратаки. Страшна гра в обороні, я розчарований грою "Селтіка".


Padley: Перший тайм вийшов хорошим у виконанні "Селтіка". Другий був суцільним розчаруванням. Дуже багато помилок як в обороні, так і в атаці. Вся команда не могла зупинити єдиного небезпечного гравця "Шахтаря" - Мудрика. Це сором для клубу, який виступає на груповому етапі Ліги чемпіонів. Ми справедливо знаходимося на 4 місці.


Ferry: У "Шахтаря" вся тактика полягає в тому, щоб віддати м'яч на Мудрика та чекати, що він зможе створити небезпечний момент чи забити гол. І найдивовижніше, що це працює! Спочатку він зрівняв рахунок, а потім віддав пас, який мав перетворитися на другий гол. Начебто всі розуміють, що достатньо закрити Мудрика, але як це зробити?


Hegarty: Мудрік – неймовірний талант. Дуже цікаво було спостерігати за ним. Здивований, що він досі грає за "Шахтар". Насправді він уже готовий бути гравцем топ-клубу рівня ПСЖ чи "Манчестер Сіті".


Scouller: "Лейпциг" зміг добре зіграти з "Реалом". "Шахтар" теж зміг добре зіграти з іспанцями. Це говорить про те, що "Селтік" був зайвим у цій групі та заслужено посідає 4-е місце. Не думаю, що ми зможемо виграти у "Реала" на виїзді, тож можна вже зараз говорити, що "Селтік" закінчує сезон у Лізі чемпіонів без перемог. А це провал, коли у твоїй групі грає команда рівня "Шахтаря".


Farell: Суцільне розчарування. Зрозуміло, що навряд чи вийшло б виграти у "Реала" на його полі в останньому турі, але все одно була б хоч якась надія. Тепер для нас все закінчилося вже в 5-му турі. 2 нічиї та 3 поразки у п'яти матчах, от і весь рівень шотландського футболу...


Armitt: З одного боку, ми не програли "Шахтарю" у двох матчах. Ми навіть грали набагато краще і мали вигравати, але кому тепер це цікаво? З іншого боку, ми зіграли добре лише з "Шахтарем", проваливши матчі з "Лейпцигом" та "Реалом". Тому українці заслужили бути вищими за "Селтік" у турнірній таблиці.


Rochford: Перший тайм показав, що ми можемо виграти у "Шахтаря", але треба було обов'язково забивати другий гол. Тоді українці не змогли б у другому таймі перехопити ініціативу та зрівняти рахунок. На жаль, ми надто рано повірили у підсумкову перемогу та розслабилися. "Селтік" міг сьогодні виграти, але міг і програти, тому загалом нічия – це справедливий результат.


Begg: Якщо "Шахтар" продасть Мудрика, то з команди рівня Ліги чемпіонів він перетвориться на команду рівня Ліги конференцій. Не сперечаюся, там є ще 3-4 непогані футболісти, але загальний рівень команди дуже низький. І це особливо прикро, адже ми не змогли обіграти навіть такого слабкого суперника.


Pollock: Сподіваюся, що нашим футболістам зараз соромно. Соромно за те, що не здобули жодної перемоги у 5 матчах! Соромно за те, що не змогли випередити у турнірній таблиці команду, яка втратила майже всіх гравців через війну. Соромно за те, що "Селтіік" не має характеру і він не вміє тримати удар. Соромно за провали в обороні та надто нудну гру в атаці. Соромно за те, що вони розчарували вболівальників.


Heff: Кожна команда має свою стелю. Рівень, вище за який не зможеш піднятися. "Селтік" потрапив до групового раунду Ліги чемпіонів, але це і є наш максимум. Подивіться на нашу команду, подивіться на "Рейнджерс". Шотландський футбол на вкрай низькому рівні. Ми не можемо на рівних грати з найкращими командами Європи.


Aitken: Прикро, що сьогодні не вдалося виграти. Не думаю, що це врешті-решт допомогло б нам зайняти третє місце, але й упускати перемогу неприємно. Ми були кращими за "Шахтар" за всіма параметрами, але в українців є фактор Мудрика, гравця, який може самостійно витягти команду зі складної ситуації. В нас такого футболіста немає.


Drysdele: Після жеребкування я радів і був упевнений, що як мінімум третє місце у цій групі нам гарантовано. Коли ви граєте проти клубу, який втратив майже всіх гравців, маєте право розраховувати на дві перемоги. Але натомість ми двічі зіграли внічию. Не хочеться здатися категоричним, але думаю, що жодного разу не виграти у команди рівня "Шахтаря" – це провал для "Селтіка".


Hartogs: Мудрік у "Шахтарі" - це як Мессі був у "Барселоні". Якщо у Мудрика йде гра, то команда може отримати хороший результат, якщо ні, то команда програє. Дивно, що наші захисники не могли стримати одного гравця. Начебто й діяли проти нього вдвох-втрьох, а він все одно тікав від усіх на швидкості.


O'Mnar: Якби "Шахтар" мав нормального форварда, то сьогодні все могло б завершитися для нас розгромом, а не перемогою. Один Мудрик переграв весь "Селтік". Нам пощастило, що українці не могли потрапити у ствір воріт. Було б у "Шахтаря" у команді два Мудрики, вони без проблем виграли б сьогодні.


Duku: Усі знали, що просто потрібно зупинити Мудрика, щоб вдало зіграти із "Шахтарем". Про це говорили вболівальники, експерти, журналісти та навіть самі футболісти "Селтіка". Усі розуміли, що у "Шахтаря" лише один небезпечний гравець у команді. Всі все знали, всі розуміли, але в результаті ніхто не зміг придумати, як зупинити Мудрика.


Tulley: Багато хто порівнює Мудрика з Неймаром, але я не згоден з такою думкою. Мені завжди здавалося, що бразилець – це переоцінений гравець. Він досить технічний і швидкий, але він не досяг вершини, він не став великим, як Роналдіньо, Рівалдо, Роналдо. Якщо вже порівнювати гру Мудрика із сучасними футболістами, то це більше схоже на раннього Мессі, який міг сам витягнути "Барселону" в будь-якому матчі. Але різниця в тому, що Мудрик занадто часто втрачає м'яч, тому потенціал у нього величезний, але поки що він, як і Неймар, не досяг вершини. І може її не досягти, якщо не працюватиме над собою.


Logan: Не можу сказати, що мені соромно за "Селтік". Ми грали досить добре, могли навіть виграти сьогодні. Але це нічого не змінило б. Наш рівень – це Ліга Європи, не вище. Там немає "Реала" і навіть "Лейпцига", там слабші суперники, якраз рівня "Шахтаря". Не можу сказати, що я шкодую про те, що "Селтік" грав у Лізі чемпіонів, але боляче спостерігати за тим, як ми виявилися зайвими у цьому престижному турнірі.


Mercier: У "Шахтарі" грає майбутній володар "Золотого м'яча". Михайло Мудрик – неймовірний футболіст. Він не просто був найкращим у сьогоднішньому матчі, він один із найкращих гравців у Європі на даний момент. Просто, коли ти граєш за "Шахтар", то про тебе мало хто знає. Але якби Мудрик зараз грав у "Реалі" чи "Баварії", то про нього говорила б уся Європа. Впевнений, що Мудрик зможе повторити шлях великого Андрія Шевченка.