24 жовтня 2022 17:52

Президент збірної журналістів з футболу: "Головне з прес-конференції для Козловського було зловити хайп про УАФ, не навівши при цьому жодних доказів - тільки пусті розмови перед засіданням КДК"

Шеф-редактор Інформаційного Агентства "Центр новин" та президент збірної журналістів з футболу Ольга Витак у своєму Facebook висловилася про прес-конференцію Григорія Козловського.


"Подивилась онлайн-прес-конференцію Козловського, який запросив журналістів зробити "революцію" в футболі. Але сам не поважає не тільки футбольні організації, Козловський матюками звертається до журналістів, називає їх "соловйовими", запитує чи хрещені. На запитання журналіста Інформаційне Агентство "Центр новин" про несплату орендної плати за стадіон «Скіф», відмовився відповідати. Добре, що визнав, що спиляв трансляційні вишки VAR на стадіоні «Скіф», бо це нібито його власність. Про зв'язок з російським "злодієм в законі" Віктором Панюшином на прізвисько "Вітя Пан" та заступником голови ОП Смірновим також не відповів, мовляв давай після війни. Головне з прес-конференції було зловити хайп про УАФ, не навівши при цьому жодних доказів, а тільки пусті розмови перед засіданням КДК, який 27 жовтня розгляне бійку після матчу між функціонерами «Руху» з «Дніпром-1».

Від імені Збірної журналістів України з футболу вимагаю публічних вибачень Козловського перед журналістами, які під час повітряної тривоги, замість фактів, змушені були слухати образи і матюки в свою сторону. В цей час через російську загрозу був зупинений матч Кривбас - Інгулець. А прес-конференція, ні".


Фото: ФК "Рух"